- Tarieven - 

Ik heb als IV-therapeut in opleiding het privilege om ‘de mens achter het masker’ te leren kennen: om dieper in te gaan op gedachte- en gevoelenspatronen, herinneringen, dieperliggende verlangens of onbewuste toekomstdromen van mensen.  

IV betekent ‘Interactionele Vormgeving’, waarbij het vertrekpunt de cliënt zelf is. We gaan kijken naar wat jouw klacht is en van daaruit een weg uitstippelen waarbij je gericht actie kan ondernemen vanuit een levensverhaal dat voor jou betekenisvol is én waar jij je goed bij voelt. We combineren vanuit IV die therapeutische methodieken (bv. Gestalt, Psychosynthese, Cognitieve Gedragstherapie, Lichaamsgerichte therapie, …) die leiden tot een verbetering van jouw klacht.  

Vanuit een niet-oordelende houding en oprechte interactie, leer ik jouw levenspad kennen. Zo gaan we samen op zoek naar hoe je obstakels kan overwinnen, zodat je opnieuw het gevoel hebt een keuze te hebben en je daarin vrij te voelen.  

 

Heb je het gevoel ‘vast’ te zitten? Ben je niet langer gebaat met goedbedoeld advies vanuit je omgeving? Komt er steeds opnieuw hetzelfde probleem in je leven? Kamp je met psychosomatische klachten, waardoor je in een spiraal van stress, slaapproblemen, piekeren, lichamelijke kwaaltjes, … terechtkomt? Heb je veel last van schuldgevoel? Heb je een laag zelfbeeld? Ervaar je veel onrust? Zijn er zaken die je belemmeren om gelukkig te zijn? Als iemand die zelf een bewogen levensweg achter de rug heeft, herken ik jouw angsten en klachten meteen! 

Mijn advies luidt: blijf er niet mee zitten en neem de eerste stap: contacteer me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Zo kunnen we nagaan of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden naar jouw stappen richting je nieuwe levenspad. 

 

Neem contact op
Heb je het gevoel vast te zitten en ben je niet langer gebaat bij goedbedoeld advies van je omgeving?
Take the first step!

-Even when you don't see the whole staircase-

LOOPBAANCOACHING
LOOPBAANCOACHING
 -INTERACTIONELE VORMGEVING - 

70€/ uur (duur van sessies en intensiteit onderling te bepalen)