Ik ben een extraverte out-of-the-box denker, die haar introverte kant heeft leren te waarderen om soms te bezinnen, aan introspectie te doen en de prioriteiten duidelijk te krijgen. Ik ben mild waar nodig en confronteer waar wenselijk, steeds vanuit het grootste respect voor het unieke pad van mijn medemens, nooit vanuit een oordeel. Alles wat ik doe, doe ik met volle passie en overgave en als het kan met een stevige dosis humor.  

Neem contact op
Neem contact op

Het is mijn missie om samen met mensen de spannende reis aan te gaan om hun unieke levensweg te (her)vinden. Mensen komen bij mij voor hulp om die eerste stappen op hun nieuwe pad te zetten. Het is mijn levenspad om mensen die hulp te bieden. 

Ik ben geboren in 1983, woon in Rumst en heb een man en twee kindjes. Ik heb een diploma Vertaalkunde Frans-Spaans-Chinees, een Master in de Filosofie, een Master Pedagogische Wetenschappen en een Bachelor Godsdienstwetenschappen op zak, naast tal van coachingsopleidingen. Ik ben werkzaam als jobcoach, lifecoach en IV-therapeute. Ik volg hiervoor de 4-jarige therapeutenopleiding bij de Educatieve Academie in Berchem. 

Bij de keuze van een coach of therapeut, is het belangrijkste aspect voor het welslagen van de therapie/coaching dat het onderling ‘klikt’ en er een basis van vertrouwen is.  

Heb je het gevoel vast te zitten en ben je niet langer gebaat bij goedbedoeld advies van je omgeving?
Take the first step!

-Even when you don't see the whole staircase-

- Over mij -