- Tarieven - 

Met een enorme gedrevenheid inspireer ik jou om te durven dromen en meer te willen voor jezelf. De wereld bruist van opportuniteiten om je leven en carrière vorm te geven zoals jij dat wil. Door te luisteren naar je passies kan je jouw vaardigheden helemaal tot hun recht laten komen.  

Heb je het gevoel dat er iets niet klopt in je huidige job? Wil je een andere weg inslaan? Geraak je uitgeblust en wil je actie ondernemen? Denk je eraan om zelfstandige te worden? Met een jarenlange ervaring in management, leidinggeven en coaching in mijn rugzak, ga ik samen met jou op zoek naar jouw sterktes en datgene waar je voldoening uit haalt. Als iemand die ooit zelf in burn-out terecht is gekomen, een carrièreswitch heeft gemaakt en zelfstandige is geworden, herken ik meteen jouw angsten, je gevoel ‘vast’ te zitten en alle twijfels en onzekerheden waarmee je kampt.  

Mijn advies luidt: blijf er niet mee zitten en contacteer me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Dan gaan we samen voor een concreet ontwikkelings- en actieplan op om het carrièrepad te volgen dat op jouw lijf is geschreven! 

Heb je het gevoel vast te zitten en ben je niet langer gebaat bij goedbedoeld advies van je omgeving?
Take the first step!

-Even when you don't see the whole staircase-

Indien recht op loobaancheques: 

voor cheque 1 (4u coaching) 40€, voor cheque 2 (3u coaching) 40€

 

Indien geen recht op cheques: 85€/ uur (duur van sessies en intensiteit onderling te bepalen, meestal adviseer ik 6u)

In samenwerking met Pygmalion en VDAB Loopbaancheques

 -Loopbaanbegeleiding -